Експрес-курс «Хліб бездріжджовий, біо-хліб та французька класика» у місті Івано-Франківськ

Експрес-курс «Хліб бездріжджовий, біо-хліб та французька класика» - фото
Дата початку: 6 грудня 2019
Дата кінця: 7 грудня 2019
Місце проведення:
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Експрес-курс «Хліб бездріжджовий, біо-хліб та французька класика»

16:00-20:00 (день 1)
10:00-17:00 (день 2)

Вас очікує хліб в кращих традиціях випікання, професійний підхід до базової рецептури та авторські напрацювання.
Шеф-пекар технолог Леся Дутка професіонал з великим досвідом, автор нових хлібних рецептур, за плечима якої налаштована робота не однієї пекарні, розкаже і покаже багато цікавого.

В програмі:

-конопляний хліб з розмарином
-лляний дієтичний
-житній цільно-зерновий
-французький багет
-чіабата
-грісіні

Вартість: 1500 грн
⠀Зареєструватися можна за нижчевказаним посиланням чи телефоном.
Телефон: +38 (099) 557-44-63
Перегляди 15

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук