Професійний Базовий курс. Загальна кулінарія. Набір 11 (зимовий) у місті Івано-Франківськ

Професійний Базовий курс. Загальна кулінарія. Набір 11 (зимовий) - фото
Дата події: 11 листопада 2019
Місце проведення:
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Професійний Базовий курс дає можливість заробляти улюбленою справою, або ж стає кроком до створення власного ресторану, про який давно роздумуєте, але не знаєте з чого розпочати.

Курс ідеально підійде тим, хто хоче:
 підвищити кваліфікацію;
 здобути професію кухаря;
 відкрити власну справу в ресторанному бізнесі.

Програма курсу триває 21 день та включає в себе:
80% практичної роботи
20% теоретичних блоків

- Практичні техніки та технології в роботі сучасного професійного кухаря;
- Методи нарізок та швидкість володіння ножем;
- Розбір та зачищення м’яса;
- Робота з різновидами м’яса;
- Класика перших страв та крем супів;
- Робота з рибою та морепродуктами;
- Класика стейків; Ферментоване м’ясо;
- Практичне виготовлення сиру в умовах закладу;
- Робота з бараниною, основи грузинської кухні, використання спецій;
- Основи молекулярної кухні; Хімія продукту
- Новий street food;
- Концепція comfort food;
- Робота з тістом та пастою;
- Плейтинг та food design;
- Соуси: гарячі, холодні, дресінги;
- Робота з сучаcними гарнірами;
- Альтернативне м'ясне меню;
- Класика приготування ресторанних десертів;
- Випічка та хліб;
- Food & Wine – дегустація;

Оволодієте теоретичними знаннями із:
- Ферментації м’яса
- Фудперінгу
- Змішування концепцій та стилів
- Документації на кухні;
- Стандартизації роботи на сучасній кухні;
- Правила успішного шефа;
- Зберігання продуктів;
- Правил проведення інвентаризації;
- Робота з н/ф;
- Складання калькуляційних та технологічних карт;
- Фудкост та втримання рентабельності вашої кухні;
- Санітарні норми на професійній кухні;
- Дисциплінарна політика в закладі;
- Score card або як скоротити час подачі страв;
- Актуальні концепції меню.

Як відбуваються заняття?
1. Ми працюємо щодня з 9:00 - 15:00
2. Отримуєте калькуляційні та технологічні карти відповідно до теми;
3. Ви практично готуєте від 3-х до 6-ти страв на занятті.
Відповідно до тем, заняття можуть мати такий вигляд:
- контактний майстер-клас – ви багато готуєте самостійно.
- work shop – індивідуальна самостійна робота та взаємодія з колективом.
- командна робота – група розділяється на команди та працює практично.
- парна робота – група розділяється на пари, таким чином маємо змогу приготувати більше.
- шоу кукінг - шеф готує, ви спілкуєтесь та дегустуєте, допомагаючи на всіх етапах.

Бонуси протягом навчання:
 Іменний кітель
 Гасторономічна вечеря в кращому закладі міста, в компанії наших шефів
 Надаємо житло для учасників з інших міст
 Кава-брейки та обіди - ви завжди будете ситі)

Після проходження курсу:

 практика в діючих закладах міста (за бажанням та успішністю протягом курсу)
 працевлаштування на роботу мрії (за бажанням)
 ви маєте достатньо кейсів для того, щоб відкрити власний успішний ресторан та не залежати від третіх осіб.
 ми допоможемо обрати для вас подальші програми для вивчення.

Вартість:
17000 грн - реєстрація до 3.10.19
18500 грн - реєстрація до 30.10.19
19500 грн - реєстрація після 30.10.19


Телефон: +38 (099) 557-44-63
Перегляди 6

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук