Професійний кондитерський курс (Блок 4) у місті Івано-Франківськ

Професійний кондитерський курс (Блок 4) - фото
Дата події: 28 жовтня 2019
Місце проведення:
Початок: 10:00 год.
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
Професійний кондитерський курс
Блок 4. Мусові десерти. Створення сучасної кондитерської вітрини.

Заради комфорту наших учнів, ми розділили Професійний Кондитерський курс на чотири блоки. Кожен учасник може обрати як цілий курс, так і бажаний блок.

28-31 жовтня
10:00-17:00 (пн – чт)
Володимир Паращак (м. Львів)

Як народжується ідея, смак, створюється ТТК та впроваждується десерт в меню кондитерської, підбір текстур та мусів все це на багато іншого на Професіному Кондитерському курсі, Блок 4.
Під час курсу ви будете випікати бісквіти, готувати кремйо, конфі, хрусткі прошарки, компоте, муси та глазурі з велюром. Самостійно будете обирати десерти та складові, які хочете приготувати.
В програмі робота з:
1. Конфі
2. Кулі
3. Кремйо
4. Муси
5. Взбиті ганаші
6. Желатинові маси
7. Компоте
8. Крем англез
9. Пата боме
10. Нейтральна глазур
11. Глазур
12. Велюр
Дамо визначення таким продуктам як: тримолін, глюкоза, декстроза, інгулін, ізомальт та ін.

Вартість Блоку 4 (4 дні) – 5000 грн
(включно з обідами та кавабрейками)

Загальна вартість курсу при придбанні 4 блоків — 19800 грн, замість 22000 грн.
Телефон: +38 (099) 557-44-63 (Запис)
Перегляди 7

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук