Європейський курс. Загальна кулінарія, 20-тий набір у місті Івано-Франківськ

Європейський курс. Загальна кулінарія, 20-тий набір - фото
Дата події: 16 вересня 2019
Місце проведення:
Початок: 18:30 год.
Для того, щоб підписатися на події, будь ласка, авторизуйтесь через соціальні мережі
На тебе чекає:
  • 6 занять протягом 2-ох тижнів
  • інтенсивна робота
  • багато цікавої роботи
Програма курсу
Супи:
- Сирний суп
- Журек
- Лагман

Салати та соуси до них:
- Салат з курячої печінки з винним соусом на основі смородини та в’яленими томатами
- Салат з маринованим буряком, копченим сирним мусом і карамелізованими яблуками
- Салат з курячими нагетсами під соусом Цезар

Страви з риби:
- Мідії у вершковому соусі
- Сібас з овочевим рататуєм
- Форель запечена в солі з імбирним желе та піною з лайму

Головні страви з м’яса:
- Фахітос з м’ясним міксом
- Стейк T-bone з овочами гриль
- Ковбаски гриль

Десерти:
- тарт з соленою карамеллю
- авторське морозиво

Чорний ящик (командна робота)

Бонуси курсу:
● Суп Буйябес
● Закуска з мозку

Вартість: 3300 грн.
Телефон: +38 (099) 557-44-63
Перегляди 28

Відгуків немає.
Ви можете бути першим:

Додати відгук